duminică, 11 septembrie 2016

Totul pentru masina ta!

Traim intr-o era in care masina este un lucru absolut necesar pentru o familie, fara ea cumparaturile se fac tot mai greu, pentru a ajunge la munca se pierde mult timp. De asemenea este bine sa ai o masina si atunci cand te decizi sa mergi intr-o vacanta, pentru ca astfel vei putea sta si pleca atunci cand ai tu chef fara a fi nevoie sa te uiti dupa cursele de autobuz sau autocar.
Masina vine insa alaturi de multe responsabilitati, asta daca de sigur iti doresti sa o conduci pentru mai multi ani si nu doar pentru cateva luni. Cele mai multe masini se strica din cauza drumurilor pe care proprietarii lor aleg sa mearga fara a avea insa un ulei de masina de calitate.
IMG_0005
Uleiurile de masina Shell Rimula sunt printre cele mai recomandate pentru motoarele diesel de sarcina mare pentru ca protejeaza foarte bine motorul pe toata durata calatoriilor.
Mai nou a luat nastere uleiul Shell Rimula Ultra acesta are si mai multe benficii decat fratii lui si ofera posesorilor de motoare gen Euro 5 mai multe beneficii. In acest moment nu mai trebuie sa va fie frica de acumularea acizilor, de uzura motorului pentru ca uleiul va avea grija ca motorul vostru sa fie protejat de toate acestea. Prin simpla utilizarea a unui produs corect masina voastra va fi mult mai bine.
Pentru cei care inca nu au aflat acest ulei este formulat cu uimitoarea tehnologie Dynamic Protection PlusMai exact acest ulei este special creat pentru a proteja motorul impotriva acumularii de acizi si depozite in zonele vitale. Cu ajutorul lui veti castiga cu pana la 56% mai multe protectie impotriva uzurii motorului, ceea ce inseamna mai multe calatorii alaturi de cei dragi cu masina voastra. Acum nu mai trebuie sa va fie teama de conditiile de drum, pentru ca aveti alaturi de voi un ulei inovator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu