duminică, 24 iulie 2016

Un BMW reparat cu ajutorul celor de la Bimmer

Cum incepe o poveste de dragoste? Ei bine asta era si intrebarea mea inainte de a o cunoaste pe ea. Credeam ca nimic nu ma va ajuta pentru a-i atrage atentia si pentru a o face sa se indragosteasca de mine. Auzisem de la ceilalti baieti ca fetelor le plac BMW-urile asa ca din banii castigati pe timpul vacantei si cu ajutorul tatalui meu mi-am cumparat prima masina.
A doua zi am iesit cu ea in oras, mergand exact in locul in care fata care imi cucerise inima se intalnea cu prietenele ei, ea nici macar nu a bagat in seama masina. Se pare ca voia un model mai scump, ca era o profitoare ca orice alta fata din orasul meu. In acea zi am vrut sa renunt la ea, la toate visele si sa plec departe, dar ceva m-a oprit.
Acum doua saptamani a avut loc o petrecere si am prins curaj sa o intreb daca vrea sa fie partenera mea, a acceptat imediat spre stupoarea mea. Am stabilit sa ne intalnim la ora 20 la ea acasa, locuia mai departe de mine asa ca am mers cu masina. Ajunsesem pe un camp cand masina mea s-a oprit, genul acela de oprire din care nu mai ai cum sa o pornesti. Ma asteptam ca ea sa tipe pe mine ca intarzie la petrecerea de fite, ca am venit cu o rabla. Cu toate acestea insa ne-am distrat, am spus povesti de groaza in asteptarea unei masini care sa ne duca pana in Bucuresti.
Dupa o seara de vis am mers alaturi de ea la Bimmer Service, unul dintre cele mai bune service-uri la care poate apela un posesor de BMW. Se pare ca fata pe care o iubeam era indragostita de BMW-uri datorita acestui service care o invatase ca o firma se poate axa pe un singur lucru si sa castige. Ea mi-a povestit ca mai mult de 5 000 de persoane au apelat la acest service in cei sase ani de cand activeaza pe piata service-urilor pentru BMW.
Era asa de emotionata ca in sfarsit poate vedea acel Service BMW Bucuresti care o cucerise doar prin site-ul lor, nu puteam sa nu ii impartasesc bucuria, pur si simplu emana in aer bucurie. Ce este drept si eu am fost multumit de acest service, a fost singurul care a putut rezolva atat de repede probleme noastre si sa ne si ofere atat de multe informatii.
Cu ajutorul lor am aflat ca o sa avem nevoie de Incarcare freon BMW pentru a putea merge in vacanta la mare vara aceasta. S-au oferit sa ne zica si ce alte modificari trebuie facute , bineinteles ca am decis sa le facem tot la ei. Posesorii de BMW-uri ar trebui sa stie ca pe Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 Bucuresti exista cel mai tare si mai bun service la care pot apela. Este cel mai bun moment sa acordati o sansa acestui service independent, toate informatiile vor fi salvate in istoricul masinii.