luni, 9 mai 2016

Microfon spion Gsm cu activare vocala



Spionaj profesionist

Acum ceva timp am angajat o femeie care să aibă grijă de mătușa mea și de casa de la țară, deoarece noi locuim la oraș și nu ne putem împărți în ambele locuri. Problema este că de când a început munca mătușa mea se plânge că îi dispar bani din casă, că femeia aduce persoane străine în casă cu care cotrobăie. Mătușa nu se poate mișca foarte bine și îi este imposibil să îi prindă, în plus  este foarte greu să faci ceva fără dovezi. Poliția nu te ia în seamă, iar femeia nu o poți acuza fără să ai ceva concret. Acesta a fost momentul în care am decis că avem nevoie de ajutorul unui specialist. Ne trebuia o persoană mică care să ne transmită în timp real ce se vorbea în casă pentru a putea avea o dovadă concretă. Cineva ne-a propus să apelăm la ajutorul unui microfon spion Gsm cu activare vocala.
 

La ce folosește un microfon spion Gsm cu activare vocala?

Ei bine nu este vorba de un simplu microfon ci de unul dintre cele mai vândute microfoane de spionaj din lume. Acesta este foarte util pentru că în momentul în care cineva vorbește lângă el sau aude voci apelează automat un număr salvat, mai pe scurt tu îți stochezi numărul și microfonul te sună. Astfel vei câștiga dovada mult dorită și nici nu te va costa foarte mult.
Au fost mai multe motive pentru care am decis să achiziționăm un microfon spion Gsm cu activare vocala, printre care se numără și:

  • -          Acest model are în componență 3 microfoane utilizate pentru o redare cât mai clară a discuțiilor purtate, primele două microfoane sunt de redare, iar cel de al treilea este pentru diminuarea zgomotelor din fundal. Astfel la voi va ajunge o conversație cât mai clară.

  • -          Microfonul permite inserarea unei cartele cu număr, astfel încât în momentul în care se aude zgomot în jurul aparatului tu să fi sunat și să poți asculta discuția. Imediat după amplasare poți chiar tu să suni pe cartela respectivă și să asculți ce se discută.

  • -          Poate fi foarte ușor ascuns în orice cameră, arată ca și o cutiuță mică neagră inofensivă și nu iese în evidență, de asemenea fie că îl apelezi tu fie că te apelează el nu are nici luminițe, nici muzică sonoră care să se audă în exterior, deci vei fi acoperit.

  • -          Microfonul se încarcă foarte rapid în doar 30 de minute și are o durată a baterie în modul standby de până la 4-7 zile, dacă în schimb este folosit pentru ascultare poate dura până la 5 ore.

  • -          Cu ajutorul unei simple aplicații de înregistrare a apelurilor, disponibilă pe Google Play, vei putea înregistra toate convorbirile și să le folosești ca și dovadă.

Acest microfon este una dintre cele mai bune investiții dacă vă doriți să spionați pe cineva sau dacă vreți să vedeți ce se discută când nu sunteți acolo. Pe deasupra mai apoi puteți folosi asta drept dovadă. Găsiți microfonul pe site-ul bspy.ro alături de multe alte informații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu